reiki cursus

Reiki cursussen

Beautiful Spirits Studio biedt Reiki 1, 2 en 3A cursussen aan. 

Reiki 1, 2 en 3a - wat houdt het in?

reiki 1

Reiki 1 

Reik 1 is voor als jij begint met Reiki. Je leert wat Reiki is, hoe je het kan gebruiken, en je ontvangt de inwijdingen zodat je weer contact krijgt met de Reiki energie. Bij Reiki 1 wordt het zelf helend vermogen van het lichaam gestimuleerd en dat is vooral fysiek merkbaar. 

reiki 2

Reiki 2

Na Reiki 1 kan jij doorgaan voor Reiki 2. Jij leert Reiki nog gerichter te geven, met behulp van Reiki symbolen waardoor je ook emotionele en mentale blokkades kan behandelen. Reiki leert geven aan de toekomst. En je leert Reiki op afstand geven. 

reiki 3

Reiki 3A

Reiki 3A staat voor het Reiki Master niveau en is voor mensen die al veel met Reiki hebben gewerkt en ook nog veel gaan werken met Reiki. Bij Reiki 3A leer jij het Reiki Master symbool dat je in staat stelt om vanuit het spirituele niveau te helen en vanuit vorige levens en de jeugd. 

Reiki cursus programma

Hieronder meer informatie over het programma, groepsgrootte, locatie en kosten van de Reiki cursussen. 


Reiki 1 programma

Programma Reiki 1: een cursusdag en een terugkom ochtend

De Reiki 1 cursus bestaat uit drie dagdelen: één hele dag inclusief lunch en een terugkomochtend. De terugkomochtend wordt drie weken na de cursus ingepland. 


Bij de Reiki 1 cursusdag  ligt de focus op het leren wat Reiki is, het ontdekken van de energie, het openen van jouw energiekanaal en de energie laten doorstromen en het leren kijken naar jezelf vanuit zelfbewustzijn. 

In deze eerste Reiki cursus wordt je energiekanaal geopend voor het ontvangen en doorgeven van de universele levensenergie. Dit gebeurt onder leiding van de gediplomeerd Reiki Trainer Quirine Vegter. Bij Reiki 1 onderga je vier inwijdingen, welke je individueel ontvangt.


Omdat Reiki het zelf helend vermogen stimuleert, wordt er in de Reiki 1 cursus veel aandacht aan zelf heling besteed. Je leert jezelf te behandelen met Reiki.

Aan het eind van de cursusdag ontvang jij een erkend certificaat én je krijgt een thuisopdracht mee om zelf met Reiki te gaan oefenen. 

Terugkom moment

Na ongeveer drie weken is de terugkom moment, waarbij je je ervaringen kunt delen en de mogelijkheid is voor vragen. Ook wordt de lesstof kort herhaald en oefen je nog meer met Reiki, individueel en met het geven van Reiki aan medecursisten. Aan het einde van de ochtend wordt de Reiki 1 cursus afgerond.


Kosten Reiki 1 cursus

De kosten voor Reiki 1 cursus zijn € 180,- inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen, certificaat en terugkomochtend.

Groepsgrootte en tijden

De cursussen worden gegeven bij Beautiful Spirits Studio in Bussum. Er geldt een maximum van circa 4 personen per groep, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht.

De cursusdag start om 09.30 uur en duurt tot ca. 14.00 uur. Het verdiepingsmoment is twee uur, en deze wordt in gezamelijk overleg gepland tijdens de cursusdag.

Wanneer kan jij starten met Reiki 2?
Om de Reiki 1 energie goed in je systeem te laten integreren, raden wij je aan na minimaal drie maanden verder te gaan met de Reiki 2 cursus.

Heb jij vragen over de Reiki cursus, neem dan gerust contact op. 


Reiki 2 programma

Programma Reiki 2: een cursusdag en een terugkom ochtend

De Reiki 2 cursus bestaat uit drie dagdelen: één hele dag inclusief lunch en een terugkomochtend. De terugkomochtend wordt drie weken na de cursus ingepland. 


De focus bij de Reiki 2 cursus ligt op het versterken van jouw intuïtie. Verbinding maken met jezelf en met anderen staat centraal. Door de inwijding wordt je energiekanaal niet alleen verder opengezet, maar ook gereinigd. In de Reiki 2 cursus wordt vooral ingegaan op heling op de dieper liggende niveaus: je weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen.

 

Gedurende de cursusdag leer je drie Reiki symbolen. Met het inzetten van deze symbolen tijdens een Reiki behandeling, kun je de energie nóg krachtiger maken en ondersteunen ze bij het behandelen op emotioneel en mentaal niveau.

 

Ook leer je tijdens de cursus Reiki 2 hoe je een behandeling op afstand geeft. Dit ga je tijdens de cursusdag, maar ook in de periode erna als huiswerk opdracht, uitgebreid oefenen.

 

Terugkom moment

Na ongeveer drie weken is het terugkom moment, waarbij je je ervaringen kunt delen en de mogelijkheid is voor vragen. Ook wordt de lesstof kort herhaald en oefen je nog meer met Reiki, individueel en met je medecursisten. Aan het einde van de ochtend wordt de Reiki 2 cursus afgerond.

 

Kosten Reiki 2 cursus

De kosten voor Reiki 2 cursus zijn € 240,- inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen, certificaat en terugkomochtend.

Groepsgrootte en tijden

De cursussen worden gegeven bij Beautiful Spirits Studio in Bussum. Er geldt een maximum van circa 4 personen per groep, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht.

Heb jij vragen over de Reiki cursus, neem dan gerust contact op.