kennismaken Reiki studio


Kennismaken met Beautiful Spirits Studio

Hieronder meer informatie over Quirine Vegter, eigenaar van Beautiful Spirits Studio.

Even voorstellen

Hallo, ik ben Quirine Vegter, getrouwd met Martijn. Wij wonen met onze zoons Wessel (10) en Pepijn (6) in Bussum. Twee jaar geleden tijdens het Happinez festival maakte ik ‘toevallig’ kennis met een Reiki behandeling. Dit voelde heel goed en toen ben ik ook gelijk Reiki cursussen gaan volgen, en zelfs verder gegaan met een tweejarige opleiding Holistische Therapie en Coaching, waarbij mijn rugzak verder gevuld werd met tools om dichter bij jezelf te komen en ook cliënten te kunnen helpen. 

Grappig is dat mijn leven er twee jaar geleden geheel anders uitzag. Ik werkte bij een grote bank, op de afdeling Global Marketing, maar merkte dat het begon te kriebelen. Het mooie aan Reiki en de opleiding Holistische Therapie en Coaching is dat je langzaam, stap bij stap, leert jezelf te kennen, je intuïtie te ontwikkelen en te kiezen voor de dingen waar je zelf blij van wordt. Gevolg is dat ik een jaar geleden weg ben gegaan bij de bank, en een aantal opleidingen heb gevolgd o.a. Reiki Trainer opleiding en Feng Shui opleiding. En nu heb ik mijn eigen praktijk Beautiful Spirits Studio, geef ik Reiki trainingen, Reiki behandelingen, Holistische Therapie & coaching en Feng Shui advies. 

Naast bezig zijn met interieur, Reiki en holistische behandelingen, ren ik graag met mijn rengroepje door de bossen en over de Heide in Bussum en omgeving, houd ik enorm van koken en lezen. Het laatste boek dat ik gelezen heb, is 'De Sjamaan en ik' van Willemijn Dicke, ooit universitair hoofddocent, haar verhaal hoe ze aan een spirituele zoektocht begint. Enorm interessant, omdat zij als realist toch ook op zoek is naar antwoorden op levensvragen die ze niet via de wetenschap vindt. Over deze zoektocht schrijft ze enorm open, humoristisch en nuchter. Een echte aanrader. 

Quirine Vegter Reiki Master